Nakon prošlogodišnje uspješno održane konferencije i iskazanog zadovoljstva učesnika i sponzora, ponovo organiziramo konferenciju kako bi svi zainteresirani iz branše prozora, vrata, fasada i građevinarstva općenito, dobili nove informacije i podijelili iskustva u svrhu unaprjeđenja

proizvoda i poslovanja. Na konferenciji DAN PROZORA 2014. sudjelovalo je 180 sudionika, većinom proizvođači profila i prozora, arhitekti i projektanti iz 7 zemalja.

Organizator konferencije je kontrolna kuća Euroinspekt - drvokontrola d.o.o. u suradnji s Institutom ift Rosenheim iz Njemačke, uz potporu Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja i sponzorstvo vodećih europskih proizvođača profila i okova.

Teme ovogodišnje konferencije usmjerene su na:

- Novosti u sektoru prozora i vrata

- Praktična iskustva i prednosti RAL ugradnje

- Energetska učinkovitost i održivost - Energy label

- Certifikacija sustava - vrata na evakuacijskim putevima

- Vatrootpornost prozora i vrata

- CE oznaka i Izjava o svojstvima

- Projekti i sredstva iz EU fondova (unaprjeđenje proizvodnje i energetski

učinkoviti i održivi proizvodi)

- Panel rasprava: reciklažni materijali u PVC profilima, pozitivni trendovi

izvoza, sajam BAU München, energetski učinkovite fasade

- Iskustva partnera

Poziv je usmjeren prema proizvođačima građevinskih proizvoda, arhitektima i projektantima u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Predavanja će biti održana na hrvatskom i njemačkom jeziku za što smo osigurali simultano prevođenje.

Nadamo se da ćete naći interes za sudjelovanjem na ovogodišnjoj konferenciji „DAN PROZORA 2015.“ i da ćemo zajednički uspješno nastaviti započetu tradiciju ovog skupa. U privitku ove pozivnice možete pronaći raspored konferencije i obrazac prijave. Broj mjesta je ograničen, stoga Vas molimo da Vaš dolazak potvrdite u što kraćem roku.